• Izdavačka kuća Odiseja
Prikazi / 22.01.2018.

Dečak Nikola je ljut na svoje roditelje. Teraju ga na spavanje a on bi još igrao igricu. I stalno mu nesto naređuju, on misli da su njegovi roditelji najgori na svetu. Rešio je da nađe nove roditelje.

detaljnije
Video / 22.01.2018.

Ju Nesbe priča kako se rodila ideja za roman „Doktor Proktorova vremeplovna kada" i objašnjava šale koje se odnose na norvešku istoriju.

detaljnije
Prikazi / 18.01.2018.

Ko je rekao da Pipi nema rešenja za sve prilike i neprilike koje život postavi ispred nje? Uvek ima rešenja. Čak i kada policajci žele da te smeste u dom za decu i/ili kada odlučiš da kreneš u školu, na izlet ili možda u cirkus. Kuda god se pojavila, Pipi nikoga nije ostavljala ravnodušnim...

detaljnije
Video / 16.01.2018.

Ju Nesbe priča kako je počeo da piše serijal o Doktoru Proktoru.

detaljnije
Prikazi / 11.01.2018.

U dalekom, predalekom velegradu, po krovovima kuća šunjala se jedna tajanstvena osoba. Ali, zašto bi se neko šunjao po krovovima? Postojao je neki plan, plan krađe. Da, tajanstvena osoba je kradljivac. A postoji i nešto gore od činjenice da je neko kradljivac - činjenica da je kradljivac, ustvari, kradljivica. Da, kradljivac je devojčica.

detaljnije
Prikazi / 10.01.2018.

„Četiri generacije žena putovale su kolima. Jedna je bila mrtva, jedna je umirala, jedna je vozila, a jedna tek počinjala život.ˮ

detaljnije