• Izdavačka kuća Odiseja
Prikazi / Video / 07.09.2018.

Pogledajte Dorine utiske nakon čitanja romana ,,Doktor Proktorov prdiprah", prvog dela Nesbeovog serijala o Doktoru Proktoru

detaljnije
Prikazi / 06.09.2018.

”Svakome je potreban ključ. S pravim ključem možete širom otvoriti vrata. Zato što vam ih niko drugi neće otvoriti”

detaljnije
Prikazi / 06.09.2018.

„Putovanje kroz noć” (2011) spada u Dojlove romane namenjene mlađoj publici. Protagonistinja priče je Meri O’Hara, tinejdžerka koja samo što nije napunila 13 godina. Ulazak u tinejdž doba nije jedina promena sa kojom Meri mora da se nosi – njena nabolja drugarica Ava se seli u drugi kraj grada, a njena voljena baka u drugi svet.

detaljnije
Prikazi / 06.09.2018.

Nakon što pročitate „Francusku dadilju“, možda ćete poželeti ponovo da prelistate „Džejn Ejr“ i proverite da li vam je nešto ipak promaklo.

detaljnije
Prikazi / 30.08.2018.

Negde u jednom malom, maleckom gradu devetogodišnja Pipi Duga Čarapa živi sama u Vili Vilobrdi, s konjem i majmunom. Izdržava se od sanduka zlatnika koji joj je ostavio tata, gusarski kapetan Jevrem Duga Čarapa. Njeno stalno društvo su komšijska deca Tomi i Anika, koji s njom provode svaki slobodni trenutak.

detaljnije
Prikazi / 22.08.2018.

Džon Kliz je britanski komičar, kod nas najpoznatiji kao jedan od tvoraca Letećeg cirkusa Montija Pajtona, a Robin Skiner je jedan od utemeljivača grupne analize i osnivač Instituta za porodičnu terapiju u Londonu. Spajajući oba sveta, ova knjiga pokušava da nam na duhovit i posve "ljudski"način predstavi neke od ključnih životnih faza, prekretnica, kao i proširi vidike i pruži uvid u neka vrlo intimna i "škakljiva" pitanja.

detaljnije