• Izdavačka kuća Odiseja
Zanimljivosti / 31.07.2019.

Odlazak na more sa decom uključuje niz raznovrsnih aktivnosti – od plivanja, pravljenja zamkova u pesku, preko isprobavanja novih ukusa sladoleda i skupljanja školjki. Ali kada sunce upeče i kada je neophodno provesti nekoliko sati ispod suncobrana roditelji često moraju da budu posebno domišljati. Knjiga u tim trenucima može biti pravi spas! ODISEJA vam stoga preporučuje naslove koji će toliko zaokupiti vaše klince da im sigurno neće biti žao što su nekoliko sati proveli u hladovini umesto u vodi.

detaljnije
Prikazi / 29.07.2019.

Roman ,,Doživljaji riđeg gusara Tufa" je idealan za čitanje preko raspusta, kao kolekcija zabavnih avantura koje ne moraju da se čitaju hronološki.

detaljnije
Intervjui / 24.07.2019.

Pročitajte intervju Valida Nabhana za nedeljnik ,,Vreme" (br. 1488)

detaljnije
Prikazi / 18.07.2019.

Četvrta knjiga o doktoru Proktoru, „Doktor proktor i velika krađa zlata” vrvi od referenci na prethodne avanture koje zabavljaju upućenog i ne ometaju čitaoca koji ekipu tek upoznaje.

detaljnije
Prikazi / 08.07.2019.

Bez obzira na godine i status, iskusni književnik Georgi Konstantinov osvojiće vaše simpatije knjigom “Doživljaji riđeg gusara, Tufa”. Radi se o zbirci od šest priča o najpoznatijem fiktivnom bugarskom mačku, koji već trideset godina drži poziciju omiljenog lika iz dečje književnosti naših suseda.

detaljnije
Prikazi / 03.07.2019.

Zbirka priča ,,Dani" Gasta Grebera osvojila je prestižnu Nagradu Evropske unije za književnost 2016. godine

detaljnije