• Izdavačka kuća Odiseja
Prikazi / 27.04.2020.

Tufova funkcija ne leži samo u tome da ohrabri publiku da upozna i istraži svet oko sebe. Kroz svaku priču provlače se pouke, nekada vrlo očigledne, nekad predstavljene kao Tufove opservacije i zaključi o svetu. Zahvaljujući činjenici da tokom svojih putešestvija uspostavlja mnoga prijateljstva i bliske odnose, Tufo, a s njim i mlada publika, naučiće dosta o ljudima i međuljudskim odnosima, ali i to da u životu postoje i tužni događaji poput teških rastanaka i smrti onih koje volimo.

detaljnije
Prikazi / 22.04.2020.

Maja Lunde je odlučila da o problemu izumiranja pčela napiše roman kakav bi i sama volela da čita – ekološki i politički angažovan i informativan, ali i lepo književno oblikovan, prožet ne samo problemima sa kojima se čovečanstvo suočava na globalnom nivou, nego i intimnim, porodičnim razdorima i dramom običnog čoveka.

detaljnije
Video / 21.04.2020.

Čitajte ,,Istoriju pčela" Maje Lunde sa Teodorom sa YouTube kanala Dora i knjižica

detaljnije
Video / 15.04.2020.

Teodora sa kanala ,,Dora i knjižica" čita jednu od priča iz knjige ,,Kasperijada" Gžegoža Kazdepkea

detaljnije
Video / 13.04.2020.

Šesnaesti video serijala ,,Čitanjac, igranjac", koji je osmislila Jasminka Petrović, inspirisan je knjigom ,,Mene je teško ne voleti"

detaljnije
Video / 10.04.2020.

Petnaesti video serijala ,,Čitanjac, igranjac", koji je osmislila Jasminka Petrović, inspirisan je knjigom ,,Mene je teško ne voleti"

detaljnije