• Izdavačka kuća Odiseja
žurke u pidžamama

Žurke u pidžamama

Džeklin Vilson

528 rsd 660 (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

,,Žurke o pidžamama" Džeklin Vilson je roman namenjen za početno čitanje koji nas uči o prihvatanju razlika i razumevanju onih koji su drugačiji od nas.

Kategorija:
Uzrast:
    od 6 do 9
Ilustracije:
Zaviri u knjigu
  • ISBN: 9788677200787
  • Broj strana: 142
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2011

Ruža je nova devojčica u školi, a kao što svi znaju, to uopšte nije lako: samo ona još nema najbolju drugaricu. Upala je u društvo devojčica sa cvetnim imenima i njih pet su napravile tajni klub koji se zove, nikad nećeš pogoditi – CVETIĆI. Svaka od njih pravi žurku u pidžamama za svoj rođendan, i svaka se trudi da ga proslavi što neobičnije i zanimljivije. Ruža se raduje svom rođendanu, ali strepi od susreta novih drugarica sa njenom sestrom Majom, koja je po mnogo čemu posebna. Kako će se prema njoj ponašati razmažena opasnica Rada? Hoće li je nove drugarice prihvatiti? Najvažnije od svega, kako će se snaći Jasmina, za koju bi volela da joj postane najbolja drugarica.

Džeklin Vilson odgovara na najčešće postavljana pitanja o njenim knjigama

15.12.2017.

Popularna engleska autorka Džeklin Vilson odgovara na nekoliko najčešće postavljanih pitanja svojih brojnih obožavalaca kao što su: Koja je njena omiljena knjiga, ko su joj omiljeni junaci, gde pronalazi inspiraciju, ima li hobi i kućnog ljubimca.

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Žurke u pidžamama" Džeklin Vilson

20.07.2017.

Čitajući roman „Žurke u pidžamama“ pomislila sam, prvenstveno na teškoće koje je nosilo odrastanje, da bih shvatila da ni jedan od datih problema, zapravo i nije problem. Glavni problem smo mi sami.

Detaljnije

Od istog autora

Mrzim avanture
Rasprodato
Sami u kući
Rasprodato
Čik ako smeš
462 rsd 660
Tajne
Rasprodato
Ilustrovana mama
Rasprodato