• Izdavačka kuća Odiseja
sami u kući

Sami u kući

Džeklin Vilson

599 rsd 748 (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Sva deca ponekad maštaju o tome da im roditelji otputuju i ostave ih same u kući. Kako to zaista izgleda saznajte u romanu ,,Sami u kući" slavne britanske književnice Džeklin Vilson.

Kategorija:
Uzrast:
    od 9 do 12
Ilustracije:
Zaviri u knjiguE-book
  • ISBN: 9788677201227
  • Broj strana: 316
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2014

Sva deca ponekad maštaju o tome da im roditelji otputuju i ostave ih same u kući. Doduše, te maštarije obično ne uključuju dosadne stvari koje neko ipak mora da radi: spremanje klope i sređivanje stana, a naročito ne čuvanje mlađe braće i sestara – a upravo to se desilo Lili! Moraće sedam dana da čuva troje nestašnih klinaca koje obožava, ali koji očas posla naprave neku glupost. Nema veze, snaći će se oni i bez odraslih! Paziće da niko ne sazna da su sami, da ih ne bi prijavili socijalnim radnicima. Naravno, neće ići u školu nego u... avanturu! Odvešće klince na kampovanje u veliki park, gde ih niko neće pronaći, gde mogu po ceo dan da se igraju i jurcaju, gde ne moraju da čiste niti da paze da se nešto ne slomi. Ali, maštarije su jedno a život – život je pun iznenađenja...

Džeklin Vilson odgovara na najčešće postavljana pitanja o njenim knjigama

15.12.2017.

Popularna engleska autorka Džeklin Vilson odgovara na nekoliko najčešće postavljanih pitanja svojih brojnih obožavalaca kao što su: Koja je njena omiljena knjiga, ko su joj omiljeni junaci, gde pronalazi inspiraciju, ima li hobi i kućnog ljubimca.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Sami u kući" Džeklin Vilson

04.02.2016.

,,Sami u kući" Džeklin Vilson bio je najprodavaniji naslov Odiseje na Beogradskom sajmu knjiga 2015. Tome je dosta pomogla atraktivna naslovnica Tihomira Čelanovića, kao i naslov koji mnogi u prvi mah pročitaju kao Sam u kući, pa posegnu za knjigom jer pomisle da to ima veze s tim filmom, a dok shvate zabludu, već ih zainteresuje Lilina priča.

Detaljnije

Od istog autora