• Izdavačka kuća Odiseja
sami u kući

Sami u kući

Džeklin Vilson

462 rsd 660 (-30%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Sva deca ponekad maštaju o tome da im roditelji otputuju i ostave ih same u kući. Kako to zaista izgleda saznajte u romanu ,,Sami u kući" slavne britanske književnice Džeklin Vilson.

Kategorija:
Uzrast:
    od 9 do 12
Ilustracije:
Zaviri u knjiguE-book
  • ISBN: 9788677201227
  • Broj strana: 316
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2014

Sva deca ponekad maštaju o tome da im roditelji otputuju i ostave ih same u kući. Doduše, te maštarije obično ne uključuju dosadne stvari koje neko ipak mora da radi: spremanje klope i sređivanje stana, a naročito ne čuvanje mlađe braće i sestara – a upravo to se desilo Lili! Moraće sedam dana da čuva troje nestašnih klinaca koje obožava, ali koji očas posla naprave neku glupost. Nema veze, snaći će se oni i bez odraslih! Paziće da niko ne sazna da su sami, da ih ne bi prijavili socijalnim radnicima. Naravno, neće ići u školu nego u... avanturu! Odvešće klince na kampovanje u veliki park, gde ih niko neće pronaći, gde mogu po ceo dan da se igraju i jurcaju, gde ne moraju da čiste niti da paze da se nešto ne slomi. Ali, maštarije su jedno a život – život je pun iznenađenja...

Džeklin Vilson odgovara na najčešće postavljana pitanja o njenim knjigama

15.12.2017.

Popularna engleska autorka Džeklin Vilson odgovara na nekoliko najčešće postavljanih pitanja svojih brojnih obožavalaca kao što su: Koja je njena omiljena knjiga, ko su joj omiljeni junaci, gde pronalazi inspiraciju, ima li hobi i kućnog ljubimca.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Sami u kući" Džeklin Vilson

04.02.2016.

,,Sami u kući" Džeklin Vilson bio je najprodavaniji naslov Odiseje na Beogradskom sajmu knjiga 2015. Tome je dosta pomogla atraktivna naslovnica Tihomira Čelanovića, kao i naslov koji mnogi u prvi mah pročitaju kao Sam u kući, pa posegnu za knjigom jer pomisle da to ima veze s tim filmom, a dok shvate zabludu, već ih zainteresuje Lilina priča.

Detaljnije

Od istog autora

Mrzim avanture
462 rsd 660
ČIK AKO SMEŠ
462 rsd 660
Ilustrovana mama
416 rsd 594
Tajne
462 rsd 660
Žurke u pidžamama
416 rsd 594