• Izdavačka kuća Odiseja
reci šta te muči net

Reci šta te muči net

Džeklin Vilson

475 rsd 594 (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Imate neki problem koji ne želite da podelite sa porodicom i prijateljima? Nema problema, tu je Reci šta te muči net!

Kategorija:
Uzrast:
    od 8 do 12
Ilustracije:
Zaviri u knjiguE-book
  • ISBN: 9788677201319
  • Broj strana: 144
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2015

Al’ je teško biti dete!

Samo neke brige – sekiraš se zbog škole, drugova i drugarica, zbog braće, sestara i roditelja (rođenih i onih drugih), zbog toga što nešto ne umeš (a toga obično ima dosta), pa onda stidiš sе raznih stvari, i plašiš nekih drugih, i želiš nešto nemoguće, a još ako te snađe neka nesreća, na primer da se zaljubiš ili da se preseliš, ili ti se roditelji razvedu, nema kraja tvojim mukama.

Učitelji kô učitelji, misle da sve može da se reši i, još gore, da o svemu može da se priča pred celim odeljenjem. Teraju te da se javno izblamiraš i posle hvale tvoju hrabrost, a u stvari ti samo natovare na glavu novi problem, i grozne nadimke i zadirkivanje i takve stvari. Učiteljima svašta pada na pamet. Jedan je tako smislio da napravi forum na školskom sajtu, gde svako dete može da anonimno napiše šta ga muči, a onda druga deca (i učitelji koji se pretvaraju da su deca) mogu da pišu savete, da podele slična iskustva ili prosto da uteše svoje vršnjake. Dobro, to izgleda i nije bila loša ideja...

Džeklin Vilson odgovara na najčešće postavljana pitanja o njenim knjigama

15.12.2017.

Popularna engleska autorka Džeklin Vilson odgovara na nekoliko najčešće postavljanih pitanja svojih brojnih obožavalaca kao što su: Koja je njena omiljena knjiga, ko su joj omiljeni junaci, gde pronalazi inspiraciju, ima li hobi i kućnog ljubimca.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Reci šta te muči net" Džeklin Vilson

07.07.2017.

Povezivanje ovog romana za decu sa tehnologijama 21. veka je zaista smeo potez Vilsonove. Malo sam razmislila o tome i shvatila da je to zaista originalan način da se deca privuku i pročitaju nešto van računara, tableta i mobilnih telefona.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Reci šta te muči net" Džeklin Vilson

04.04.2017.

Preporučila bih ga učiteljima i učiteljicama - da shvate da se vaspitno-obrazovni proces ne sastoji samo u sprovođenju Nastavnog plana i programa, već u uvažavanju svih mališana, koji su na putu da postanu dobri ljudi.

Detaljnije

Od istog autora

Mrzim avanture
Rasprodato
Sami u kući
Rasprodato
Čik ako smeš
462 rsd 660
Tajne
Rasprodato
Ilustrovana mama
Rasprodato