• Izdavačka kuća Odiseja
mrzim avanture

Mrzim avanture

Džeklin Vilson

462 rsd 660 (-30%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Novi roman Džeklin Vilson ,,Mrzim avanture" uzbudljiva je priča o dečaku Lazi koji baš i ne voli preterano da se uzbuđuje!

Kategorija:
Uzrast:
    od 7 do 10
Ilustracije:
Zaviri u knjiguE-book
  • ISBN: 9788677201456
  • Broj strana: 112
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2017

Laza je planirao da raspust provede opušteno, ispred televizora (osim kad se daju sportovi) i igrajući igrice na računaru. Pa zaslužio je, imao je sve petice i najbolji je đak u školi (ako se ne računa fizičko). Ali ne, njegov otac je rešio da od njega napravi sportistu, iako zna da Laza ne podnosi sportove, pogotovo one opasne. Naterao ga je da ide u dečji sportski letnji kamp Avanturijadu, što je ne samo dosadno nego i opasno! Srećom pa, osim sporta i avanture, u dečjim kampovima ima i – dece. A dece ima razne, i nikad se ne zna ko će vam postati drugari.

I DECA ČITAJU NA MORU: savršene dečje knjige za letovanje

31.07.2019.

Odlazak na more sa decom uključuje niz raznovrsnih aktivnosti – od plivanja, pravljenja zamkova u pesku, preko isprobavanja novih ukusa sladoleda i skupljanja školjki. Ali kada sunce upeče i kada je neophodno provesti nekoliko sati ispod suncobrana roditelji često moraju da budu posebno domišljati. Knjiga u tim trenucima može biti pravi spas! ODISEJA vam stoga preporučuje naslove koji će toliko zaokupiti vaše klince da im sigurno neće biti žao što su nekoliko sati proveli u hladovini umesto u vodi.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Mrzim avanture"

24.01.2019.

Koliko god se ljutio na roditelje, pogotovo na oca, što je doveden pred tako ogroman izazov kao što je kamp pod nazivom Avanturijada, Laza na kraju shvata da mu se tog leta ne bi desilo ništa zanimljivo da je bilo po njegovom i da je ostao kod kuće ispred televizora, kao i da roditelji mogu da za svoje dete urade korisnu stvar čak i kad postupe suprotno njegovim željama. 

Detaljnije

,,Mrzim avanture" Džeklin Nilson u emisiji Tako stoje stvari

18.12.2017.

Prilog Gordane Glavnić u emisiji „Tako stoje stvari" emitovane na Prvom programu RTS 11.12.2017. O knjizi govore učenici OŠ „Nikola Tesla" iz Beograda. „Mrzim avanture jedan je od retkih romana Džeklin VIlson u kojem su glavni junaci dečaci.

Detaljnije

Džeklin Vilson odgovara na najčešće postavljana pitanja o njenim knjigama

15.12.2017.

Popularna engleska autorka Džeklin Vilson odgovara na nekoliko najčešće postavljanih pitanja svojih brojnih obožavalaca kao što su: Koja je njena omiljena knjiga, ko su joj omiljeni junaci, gde pronalazi inspiraciju, ima li hobi i kućnog ljubimca.

Detaljnije

Prikaz romana ,,Mrzim avanture"

01.11.2017.

Onaj ko voli Džeklin Vilson, sigurno će voleti i ovaj roman. Stoga ga preporučujem prvo odraslim osobama. Da shvate da je neuspeh odskočna daska za avanture. Bićete samo stariji. Danas je dan da se prepustite nepoznatom. Naravno da ovaj roman preporučujem deci. Da shvate da sve mogu sama. Apsolutno sve.

Detaljnije

Od istog autora