• Izdavačka kuća Odiseja
hoću kući

Hoću kući!

Jasminka Petrović

528 rsd 660 (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

,,Hoću kući" Jasminke Petrović idealan je način da se vaša deca upuste u čitalačku avanturu

Kategorija:
Uzrast:
    od 6 do 8
Ilustracije:
Zaviri u knjiguE-book
  • ISBN: 9788677201425
  • Broj strana: 88
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Mek
  • Format: 14x20
  • Godina izdanja: 2016

Priča o dečaku koji je prokrstario svemirom tražeći savršenu porodicu za sebe, isprobavao drugačije roditelje – razigrane i brižne, ozbiljne i, posle raznih zgoda i nezgoda, našao se baš na svojoj planeti, u svojoj sobi, u maminom i tatinom naručju, zabaviće i nasmejaće čitavu porodicu.

Naša najpopularnija, najprevođenija autorka za decu, Jasminka Petrović, napisala je knjigu namenjenu deci koja počinju čitalačku avanturu. Kratka poglavlja, krupna slova i obilje ilustracija ohrabruju samostalno čitanje.

Farče razgovara sa Jasminkom Petrović

03.07.2020.

U novom intervjuu sa Jasminkom Petrović saznajte kakve knjige Jasminka čita, kako je kao mala došla na ideju da prodaje limunadu i još mnogo toga...

Detaljnije

Čitanjac, igranjac s Jasminkom Petrović - Hoću kući

04.04.2020.

Dvanaesti video serijala ,,Čitanjac, igranjac", koji je osmislila Jasminka Petrović, inspirisan je knjigom ,,Hoću kući!"

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Hoću kući" Jasminke Petrović

06.05.2019.

Ovu knjigu ne preporučujem samo deci, iako se prvenstveno njima obraćam. Ovu knjigu preporučujem odraslim osobama, roditeljima koji bi trebalo da ne dozvole deci da uopšte pomišljaju da potraže druge roditelje.

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Hoću kući" Jasminke Petrović

22.01.2018.

Dečak Nikola je ljut na svoje roditelje. Teraju ga na spavanje a on bi još igrao igricu. I stalno mu nesto naređuju, on misli da su njegovi roditelji najgori na svetu. Rešio je da nađe nove roditelje.

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Hoću kući" Jasminke Petrović

10.07.2017.

Priča o dečaku koji traga za novim roditeljima zato što su stari, razume se, ne odgovaraju, o njegovoj nesvakidašnjoj avanturi na planeti drugih roditelja, pa sve do samog povratka kući sve vreme najmlađim čitaocima drži pažnju. Na jedan suptilan i nenametljiv način, Jasminka Petrović izvodi pedagošku poruku dela da su roditelji jedni jedini na svetu, takvi kakvi su nam i dodeljeni. 

Detaljnije

Prikaz knjige ,,Hoću kući" Jasminke Petrović

19.06.2017.

Draga deco, počeo je letnji raspust. Znam da vi dosta vremena provodite uz svoje računare. U redu, prihvatam i to, ali vam ipak savetujem da se potrudite da više vremena provodite u prirodi. Kada su velike vrućine pronađite hlad, uzmite neku zanimljivu knjigu i uživajte!

Detaljnije

,,Hoću kući" Jasminke Petrović u emisiji ,,Plava ptica"

10.04.2017.

Jasminka Petrović govori o svojim knjigama, i predstavlja najnoviji roman za početno čitanje „Hoću kući" u emisiji Plava ptica, RTS, 25. 2. 17.

Detaljnije

Jasminka Petrović predstavlja knjigu „Hoću kući!" u emisiji Sve boje života

22.02.2017.

Jasminka Petrović predstavlja svoju knjigu „Hoću kući!" u emisiji Sve boje života 5. 2. 2017. Autorka priloga Hristina Gajović.

Detaljnije

Hoću kući u Vodiču za roditelje

13.02.2017.

Prilog o knjizi ,,Hoću kući" Jasminke Petrović, 829. emisija Vodič za roditelje. Autorka priloga je Lana Cetina.

Detaljnije

Od istog autora

Hoću u školu!
599 rsd 748
DA LI STE VI ŽABA?
561 rsd 748
Mame
Rasprodato