U PRIPREMI

Stotinu sati noći

STOTINU SATI NOĆI

stotinu sati noci original korica
Autor: Ana Valc

Ilustrovao:

Prevela: Jelica Novaković-Lopušina

14 x 20,  268 strana, dve boje, latinica, meki povez
Uzrast: 12+
Cena: 
Cena na sajtu: 

Pre nego što je Emilija de Vit pobegla u Njujork, napravila je detaljan plan. Karta za avion – kupljena. Simpatičan stan – iznajmljen putem interneta. Mapa podzemne železnice – ištampana, trase obeležene. Ovo nije bilo kakvo putovanje, ovo je Emilijina objava nezavisnosti; njena šansa da napusti život koji su njeni roditelji svakodnevno uništavali. Da pobegne od skandala koji je potresao čitav Amsterdam, skandala za koji je kriv njen otac. Da vidi da li će njena majka, glamurozna internacionalna umetnica, uopšte i primetiti da je nema.

 Emilija se zaljubljuje u Njujork na prvi pogled – čak i kada sve krene naopako. Nije planirala da završi na pragu stranca kao beskućnik. Nije planirala da se sprijatelji sa Setom, Ebi i Džimom. Nije mogla ni da nasluti da se će uragan Sendi krenuti obalom i da će ustremiti pravo na grad.

Želela je samo da pobegne od svojih roditelja, svojih problema, svog starog života… a kada krene oluja i grad ostane bez struje, Emilija će shvatiti da je dalje doma nego što je to ikada mogla i da zamisli.

      eu flag creative europe co funded pos rgb right      

Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375