KAKO DA NAS POZOVETE U GOSTE

Odiseja organizuje promocije, radionice  i prodajne izložbe. Ako želite da nas pozovete u goste, javite nam se na telefon 011/2620-521 ili na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Odaberite knjigu ili nekoliko naslova koje želite da predstavimo i mi ćemo rado doći da vam ih predstavimo.

Na našim promocijama čest gost je JASMINKA PETROVIĆ, koja predstavlja svoje knjige Da li ste vi žaba, Mame i 35 kalorija bez šećera..

Možete nas pozvati da promovišemo bilo koje ODISEJINO izdanje, ili nekoliko knjiga odjednom. Potrudićemo se da vam pošaljemo nekog ko će zaista zainimljivo predstavite knjige koje vas interesuju.

Radionice organizujemo u saradnji s učiteljima, budući da su najbolje u manjim grupama (za jedan razred). Posebno su popularne radionice kreativne reciklaže (koristimo knjige iz serijala RECIKLIGRANJE) i na temu inkluzije (najčešće koristimo knjigu Jovan s Planine galebova, a zgodne su i knjige Žurke u pidžamama i Začarana učionica. U slučaju da se odlučite za poslednja dva romana, trebalo bi da ih deca unapred pročitaju).

Prodajne izložbe organizujemo u školskim bibliotekama. Zavisno od toga šta želite, možemo samo ostaviti knjige u biblioteci ili poslati nekog da u tokom nekoliko dana upozna decu sa našim izdanjima.

Ako imate još neku želju ili predlog, obratite nam se a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.

Vidimo se!

 

Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375