Ogovarajte nas

OGOVARAJTE NAS!

OGOVARAJTE NAS 

Mesečni konkurs za najlepši
prikaz Odisejinih knjiga
Svakog 30. u mesecu biraćemo jedan najbolji i jedan najzanimljiviji prikaz Odisejinih izdanja a pobednika nagraditi knjigom po izboru u izdanju Odiseje.
Sa po tri knjige za školsku biblioteku, nagrađivaćemo i najaktivniju školu iz koje je pristiglo najviše materijala tog meseca.
Ovaj konkurs je namenjen prvenstveno mladima do 18 godina. Cilj konkursa je da se kroz pisanje sažetih prikaza onoga što su pročitali deca i mladi podstaknu da razvijaju kritički stav, vežbaju verbalizaciju iskustava i saznanja i usavršavaju svoje jezičke sposobnosti.
Pozivamo mlade čitaoce da pišu prikaze Odisejinih izdanja i postave ih na našoj Fejsbuk stranici ili na stranicama internet knjižara sa kojima sarađujemo. Spisak internet knjižara možete naći ovde: http://odiseja.co.rs/index.php/internet-knjizare
Kad ostavite komentar na internet knjižari, pošaljite nam link na svoj komentar na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
U kategoriji „najzanimljiviji prikazi" mogu se naći i trejleri, crteži inspirisani knjigama i slično. Iz tehničkih razloga, takve materijale zgodnije je postavljati na Odisejinoj Fejsbuk stranici.
Molimo učesnike da osim svog imena napišu i ime svoje škole, da bi se škola uključila u takmičenje za najaktivniju školu.
Recenzije ne moraju i ne treba da budu isključivo pozitivne, ali je poželjno da budu lepo sročene, duhovite i zanimljive.

    

 

 

Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375