KONKURS ZA VIDEO INSPIRISAN LIKOM PIPI DUGE ČARAPE

Booktrailer Pipi na brodu

KONKURS ZA NAJBOLJU VIDEO NAJAVU – BOOKTRAILER – ZA KNJIGE O PIPI DUGOJ ČARAPI
Konkurs je otvoren od 1. do 30. juna 2018. godine
Pažnja, pažnja! Odiseja organizuje konkurs za novi Booktrailer povodom novog izdanja romana „Pipi Duga Čarapa na brodu“ i pokretanja nove biblioteke „PIPI" u kojoj će se naći odabrana dela slavne književnice za decu Astrid Lindgren. Sve knjige u biblioteci „Pipi" biće u tvrdom povezu, ilustrovane i veoma lepe.
Napravi video inspirisan likom Pipi Duge Čarape, okači ga na društvene mreže (Facebook ili Instagram), i taguj Odisejin profil! Ako nemaš svoj profil na Fejsbuku ili Instagramu, pošalji nam rad na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pokaži nam šta umeš!
 
Svi radovi naći će se na Odisejinom Youtube kanalu u plejlisti Trejleri Odisejinih izdanja a najboljih deset radova biće nagrađeni primerkom novog izdanja „Pipi Duga Čarapa na brodu".
 
    
 

 

OGOVARAJTE NAS!

OGOVARAJTE NAS 

Mesečni konkurs za najlepši
prikaz Odisejinih knjiga
Svakog 30. u mesecu biraćemo jedan najbolji i jedan najzanimljiviji prikaz Odisejinih izdanja a pobednika nagraditi knjigom po izboru u izdanju Odiseje.
Sa po tri knjige za školsku biblioteku, nagrađivaćemo i najaktivniju školu iz koje je pristiglo najviše materijala tog meseca.
Ovaj konkurs je namenjen prvenstveno mladima do 18 godina. Cilj konkursa je da se kroz pisanje sažetih prikaza onoga što su pročitali deca i mladi podstaknu da razvijaju kritički stav, vežbaju verbalizaciju iskustava i saznanja i usavršavaju svoje jezičke sposobnosti.
Pozivamo mlade čitaoce da pišu prikaze Odisejinih izdanja i postave ih na našoj Fejsbuk stranici ili na stranicama internet knjižara sa kojima sarađujemo. Spisak internet knjižara možete naći ovde: http://odiseja.co.rs/index.php/internet-knjizare
Kad ostavite komentar na internet knjižari, pošaljite nam link na svoj komentar na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
U kategoriji „najzanimljiviji prikazi" mogu se naći i trejleri, crteži inspirisani knjigama i slično. Iz tehničkih razloga, takve materijale zgodnije je postavljati na Odisejinoj Fejsbuk stranici.
Molimo učesnike da osim svog imena napišu i ime svoje škole, da bi se škola uključila u takmičenje za najaktivniju školu.
Recenzije ne moraju i ne treba da budu isključivo pozitivne, ali je poželjno da budu lepo sročene, duhovite i zanimljive.

    

 

 

BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA

BELGRADE BOOK FAIR

Veliki plakat sajam 201560. MEĐUNARODNI

BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA
25.10. – 1.11. 2015.

.

Beogradski sajam knjiga je vreme kad su sve oči usmerene na književnost. Na Odisejinom štandu očekuju vas knjige za sve čitaoce: knjige koje će namamiti čitaoce početnike u svet književnosti i savremeni dečji klasici za male gladne knjiške moljce, dramski tekstove za pozorište u kući i školi, radionice za kreativne majstorije; smešni romani, uzbudljive avanture, fantastika za velike i male, putopisi, naučni odgovori na najvažnija pitanja današnjice, vrhunska književnost za odrasle.

 

 

 

xstandsvisine vesna i marija xzoricatv
ceo stand 1 gule tv 3 stand s visine 2
 xguzvanjac2 deca na standu guzva 1 prodavci u guzvi 3
gule ocarava decu deca na standu 4  marija jaca i mama
deca na standu3Livija biblioteka novi saddeca na standu 2 korica na standuxbedzevi
 mama sa spiskom 2xbedzevi  prodavci u guzvi 7jaca i mama  Katja i marijaiprodavci u guzvi 6
 biblioteka novi sadprodavci u guzvi 5  daca i lila  biblioteka sremska mitrovica
organizatorke ostrog perceta xguzvanjacstand  3 xmamasaspiskom
     
aleksandra grubor goca timotijevic i stevanovic danijela skokovic
Gule i Katja  gule tv  deca na standu guzva 9
     

 

 

 

UJKA FLORIJANOV LETEĆI BUVLJAK

Biblioteka grada Beograda, novembar 2013.

pratimo savremena zbivanja

 

 

 

 

DA LI STE VI ŽABA

OŠ Drinka Pavlović, Beograd

HAJDE DA DRAMIMO

 

 

 

 

Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375