DISTRIBUCIJA

Odiseja samostalno radi distribuciju svojih izdanja. Naše knjige mogu se naći u većini knjižara u Srbiji i nekoliko u inostranstvu. Ukoliko otvarate novu knjižaru, javite nam se na 011/2620-521.

 

Kupovina preko našeg sajta

Fizička lica mogu naručiti Odisejina izdanja direktno od nas, imejlom ili telefonom. Tako ostvarujete popust od 30% na punu cenu knjige. Ovde možete da vidite
koji važi za kupovinu preko sajta.
 
Prilikom naručivanja preko sajta, na iznose iz ove tabele treba dodati i iznos poštarine. Poštarina za pakete do 2 kg iznosi 220 din, a za narudžbine preko 2.000 din poštarina je besplatna.
 
NAPOMENA: popust od 30% ne odnosi se na cene kompleta, kao ni na knjige na posebnim akcijama, jer su tu pune cene knjiga već snižene, najčešće za preko 30%. Cene kompleta i knjige na posebnim akcijama odnose se samo za direktnu kupovinu od Odiseje. Za tenderske kupovine odobravamo popust na pune cene knjiga.
Obaveštenja o ovim posebnim akcijama i dodatnim popustima možete da vidite na strani
 
Isporučujemo knjige svuda na teritoriji Republike Srbije. Stanovnici zemalja u regionu mogu potražiti naša izdanja u lokalnim specijalizovanim knjižarama ili ih naručiti preko on-line knjižara koje rade sa inostranstvom.
 
 
E-BOOKS
 
Odisejine knjige u e-book formatu možete kupovati preko aplikacije Novinarnica. Aplikacija je besplatna, a cene knjiga su u proseku za 30% niže od štampanog izdanja. Plaćanje je jednostavno, bilo u dinarima za Srbiju, bilo u devizama za inostranstvo, a postoje i posebne pogodnosti za korisnike Telenor banke.
Preko ove aplikacije mogu se čitati novine, a veliki broj izdanja je besplatan.
Posebno je zgodno za čitanje na tabletima i većim telefonima.
 
Za detaljnije informacije posetite sajt:
www.novinarnica.net
 
 
 
MEJLING LISTA KLUBA ČITALACA
 
 
Ako želite da dobijate obaveštenja o popustima na naša izdanja, promocijama i novostima iz naše kuće, prijavite se na mejling listu našeg Kluba čitalaca: pošaljite mejl na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sa adrese na koju želite da primate informacije i napišite u naslovu poruku: želim da primam informacije iz Odisejinog Kluba čitalaca.
Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375