PROMOCIJE U ŠKOLAMA

ŠKOLSKI SUSRETI /READINGS AND PROMOTIONS

IN SCHOOLS AND CHILDREN'S LIBRARIES

 
Promocije i radionice u školama i dečjim biblitekama najbolji su način da se ostvari konakt sa malim čitaocama. Želimo da ih zainteresujemo za konkretne naslove, ali i da porazgovaramo sa njima o raznim temama, da čujemo šta im se dopada i šta ih interesuje, kakve knjige bi voleli da čitaju. Insistiramo da radimo sa manjim grupama, sa maksimalno 60 dece, da bismo mogli što veći broj dece da uključimo u diskusiju, koje imaju za cilj da razviju kritički stav prema literaturi i svetu oko njih.  Deca postavljaju pitanja o knjigama, prevođenju, uvode nove teme i rado dele svoja iskustva, što školske promocije čini nezaboravnim iskustvom i za Odiseju i za njene čitaoce.
Na našim promocija često gostuju prevodioci, što do nedavno nije bila praksa. Posebnu zahvalnost dugujemo Zorici Ilić, čiji je doprinos promovisanju češkog dečje stvaralaštva, ali i Odiseje, nemerljiv.
Pogledajte slike sa najlepših promocija, potražite škole i biblioteke, pogledajte i daunloudujte promotivni materijal.
 

Noc s andersenom cover

Hana animira decu

Gule mlati rukama

Jovana

 

 

deca s carapokradicamaHana se predaje2  
 
 

Copyright 2018. izdavačka kuća ODISEJA Dobračina 5, 11000 Beograd | tel.+381 11 26 20 521 | +381 11 33 73 960 | fax. +381 11 26 21 375